Рене Зелуегър отново ще бъде Бриджит Джоунс

Рене Зелуегър отново ще бъде Бриджит ДжоунсСлед месеци наред спекулации в медиите холивудската звезда Рене Зелуегър (“Сестра Бет”) най-накрая се съгласи да участва в продължението на суперуспешната романтична комедия от 2000г. “Дневникът на Бриджит Джоунс” – дори ако за това й се наложи отново да надебелее. Плановете за евентуално продължение бяха осуетявани почти цяла година от стройната и слаба актриса, която бе настояла: “Няма начин отново да напълнея толкова много. Тази част от работата ми по филма хич не ми хареса.” Изглежда обаче, че нейният екранен любим, британският актьор Колин Фърт, е успял да открие най-подходящите думи, за да я убеди да изиграе отново ролята на обръкана, безкрайно смешна, но и много мила неомъжена жена. Освен това, ние бихме искали да допълним язвително, че вероятно решаваща роля за накланянето на везните за продължение за Рене е изиграл и щедрият чек, който й е бил обещан. И сумата на който, уви, засега се пази в тайна.
Този път Рене казва: “Готова съм за това, а освен това го и желая. Аз наистина се идентифицирам с характера на Бриджит.”
Що се отнася за влиянието на Фърт върху нея тя добавя: “За мен ще бъде удоволствие отново да работя с Колин.”
На актрисата май няма да й се наложи да напълнее чак толкова, колкото в първия филм. Андрю Дейвис, който е автор на сценария на продължението по романа на Хелън Фийлдинг “На ръба на разума” обяснява, че почитателите на първия филм ще видят една по-умерено пълна Бриджит във втория. Той обяснява: “Този път и сценарият няма да изисква от нея да напълнява толкова. Сюжетът се върти около попадането й в затвор в Тайланд, което означава, че тя всъщност ще отслабне по някое време.” Е, това е успокоение, нали?

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.