изявлението преди с..."/> Кино

Катлийн Кенеди: Кари Фишър няма да се появи в Star Wars IX

15.04.2017 г.
Катлийн Кенеди: Кари Фишър няма да се появи в Star Wars IXВъпреки изявлението
преди седмица на брата на покойната актриса, генерал Лея завършва сюжетната си линия в предстоящия епизод VIII - "Междузвездни войни: Последните джедаи". Това съобщи в петък за ABC News шефката на "Лукасфилм" Катлийн Кенеди. "За съжаление, Кари няма да се появи в деветия епизод. Но ще видим много от нея в осмия", съобщи тя.
(на снимката: Кари Фишър и режисьорът Райън Джонсън на снимките на епизод VIII)

Кенеди коментира думите на Тод Фишър по следния начин: "Вероятно той не е разбрал правилно". Скоро след смъртта на Кари Фишър през декември 2016 г., представители на Лукасфилм заявиха, че не планират да я възкресяват по дигитален начин. "Завършихме всички сцени с Кари в осмия филм и в него тя просто е великолепна!"

Студиото е завършило снимките на "Последните джедаи" през лятото, а работата по сценария на деветата част още не е започнала, когато актрисата е починала. "През януари започнахме всичко отначало, така че, за съжаление, Кари няма да се появи в деветия филм".

На вчерашното събитие "Star Wars Celebration" в Орландо бе показан близо 5-минутно трогателно видео, посветено на актрисата.
Copyright © 2024 Dir.bg.