Финален трейлър на "Жената чудо"

08.05.2017 г.
Финален трейлър на След цяла лавина от телевизионни спотове, тийзъри и клипове, новият трейлър на "Жената чудо" изглежда последен преди премиерата на фентъзи екшъна - на 2 юни в България. Видеото на Warner Bros. бе показано на вчерашните 27-и MTV Movie Awards в "Shrine Auditorium" в Лос Анджелис.

Вижте трейлъра (2:42 мин., на английски език).

Диана (в ролята - Гал Гадот) преминава от древния остров Темишира в "наши" дни, по-точно във времето на Първата световна война, като при това показва култовия си камшик и щит. Тя среща американския пилот Стив Тревър (Крис Пайн) и влиза в битка във Франция. Впечатляващите й суперсили вършат работа по време на битка, но не се вписват в учтивото общество от 1910-те години - жените носят доста ограничаващи ги дрехи, поради което високите ритници са доста трудни...

От "The Verge" коментират новия трейлър като смятат, че DC Entertainment разширяват своята цветова палитра и вече използват по-светли и слънчеви нюанси успоредно с традиционните си сиво-сини схеми на цветовете.

"Variety" считат трейлъра за изненадващ, тъй като видеото се е "изтърсило" на събитието без никакво предупреждение от типа на предварителни тийзъри. Трейлърът този път категорично е посветен основно на героинята на Гал Гадот, като задълбочава и развитието на отношенията между този образ и образа на Крис Пайн.

Със сигурност може да се каже, че трейлърът покрива понятието "епичен" - огромен мащаб, масивен екшън, болезнена саможертва, история през много поколения...

Copyright © 2024 Dir.bg.