Тайвански художник с първи постер за "mother!"

15.05.2017 г.
Тайвански художник с първи постер за По случай Деня на майката вчера, от Paramount Pictures разпространиха първия официален постер на новия филм на Дарън Аронофски - "mother!". Стилният дизайн на визията се дължи на възпитаника на Колежа за визуални изкуства в Ню Йорк - тайванския художник и по-рано илюстратор за "DC Comics" Джеймс Джийн, израснал в гр. Парсипъни, Ню Джързи.

Денят на майката се отбелязва в САЩ във втората неделя на месец май от 1914 г. насам. В България на 25 март празнуваме Благовещение.

Лентата на Аронофски е в жанровете психотрилър - хорър, като за сюжета се знае съвсем малко от публикуваната кратка анотация - "Връзката на една двойка се подлага на проверка при пристигането в дома й на неканени гости. Безоблачното й съществуване е разрушено." В главните роли са носителите на "Оскар" Дженифър Лорънс и Хавиер Бардем, а заглавието е с малка начална буква "m" и удивителна.

Впечатляващият каст от 80 изпълнители се допълва от Мишел Пфайфър, Ед Харис и Донъл Глийсън с брат му Брайън Глийсън; сред звездите е и Кристен Уиг.

Освен режисьор, 48-годишният Аронофски е автор на сценария и продуцент - чрез своята къща "Protozoa Pictures", заедно със Скот Франклин и Ари Хандел.

Филмът е в програмата на "Форум Филм" за разпространение в България от 20 октомври т.г.



Детайли от постера:
Copyright © 2024 Dir.bg.