Преди маймуни срещу хора, идват трансформъри срещу хора

17.05.2016 г.
Преди маймуни срещу хора, идват трансформъри срещу хораИзлезе пореден - пети - трейлър на "Трансформърс: Последният рицар", в който режисьорът отново ни показва безупречно майсторство на визуалните ефекти и несравнимо въображение в един свят, в който се сблъскват хора и машини, а само един от видовете ще оцелее.

Вижде видеото на Paramount Pictures (2:10 мин., с български субтитри).

Снощи се появи и финалният трейлър на друга конкурентна фантастика- от 20th Century Fox, която се бори за фантазията на българските зрители (в него войната е също междувидова, но между маймуни и хора). Отново оцеляването на човечеството е под въпрос! Първо обаче ще се пробват Трансформърите с грандиозна битка от 23 юни, а редът на Маймуните идва с премиера на 14 юли.

Хиляди години трансформърите са били ключова част от човешката история и тяхната тайна е пазена с цената на безброй жертви. Два свята, този на човеците и този на машините, са съжителствали заедно на Земята, но сега - за да оцелее единият, - другият трябва да загине.

Новият трейлър на "Трансформърс: Последният рицар" загатва за зрелищни каскади и чутовни сблъсъци, които ни очакват в най-новата мегапродукция на Майкъл Бей. За да спасят хората своето бъдеще, те трябва да повдигнат завесата на миналото. И това ще направи сър Антъни Хопкинс в ролята на сър Едмънд Бъртън – британски лорд, наследник на тайната на трансформърите. С помощта на Кейд Йегър (Марк Уолбърг), Бъмбълбий и професор от Оксфорд (Лора Хадък), той ще трябва да намери начин да спре Оптимус Прайм и да съхрани човешката раса.

Ето и най-новата версия на българския афиш:
Copyright © 2024 Dir.bg.