Сандра Бълок крие тъмно минало

23. 05. 2017 г.
Сандра Бълок крие тъмно миналоСандра Бълок ще изпълни главната роля в екшън-трилъра “Cash Truck” на режисьора с японско-полски корени Йозеф Владика (Josef Wladyka), който направи фурор на фестивала в Трайбека преди 3 години с дебюта си „Мръсни ръце”, като спечели наградата на журито и беше класиран на второ място от публиката.

“Cash Truck” e американски римейк на френския хит от 2004г. “Le Convoyeur” с Жан Дюжарден и Албер Дюпонтел. Бълок ще е в ролята на американката Алекс, която пристига в Лондон, за да започне работа в инкасаторска компания, чийто автомобил скоро е станал обект на смъртоносен обир. Скоро се разбира, че Алекс крие тайни от живота си преди Лондон и следва свой план, който ще доведе до изненадващи обрати.

Сандра Бълок е част от новия филм на Гари Рос за "Бандата на Оушън" - “Ocean’s Eight”, чиито актьорски състав изобилства от звезди: Кейт Бланшет, Мат Деймън, Дакота Фанинг, Оливия Мън, Ан Хатауей, Кейти Холмс, Хелена Бонъм Картър, Риана, Ким Кардашиън, Кайли Дженър, Адриана Лима и Зейн Малик.
Copyright © 2023 Dir.bg.