Мишел Монахън се връща в "Мисията невъзможна"

14.06.2017 г.
Мишел Монахън се връща в Режисьорът и сценарист Кристофър Маккуори потвърди днес в социалните медии, че Мишел Монахън - която бе номинирана за "Еми" за изпълнението си в тв сериала "Истински детектив" (2014) - отново влиза в каста на франчайза. Изявата й в "Мисията невъзможна 6" през лятото на 2018 г. ще бъде нейна трета поредна.

41-годишната Монахън игра в третата мисия през 2006 г. като доктор Джулия Мийд - годеница на Итън Хънт (образа на Том Круз). След престрелка, тя успешно отби двама нападатели и тогава Хънт й разкри, че е таен агент. Филмът завърши, като двойката се отправи на меден месец. Монахън се появи и в края на четвъртия филм ("Режим фантом" през 2011 г.).

Маккуори вече започна снимките на 9 април 2017 г. в Париж. Ребека Фъргюсън, Винг Реймс, Саймън Пег, Алек Болдуин и Шон Харис повтарят ролите си от предишните филми, а Хенри Кавил, Ванеса Кърби и Шон Брук ("Шерлок" сез. 4) влизат като нови герои.

Българските зрители скоро гледаха Мишел в "Денят на патриота" с Марк Уолбърг, а задокеанските - и в криминалния трилър "Sleepless" с Джейми Фокс. Наскоро тя е приключила със снимките си в драмата "Saint Judy", в която се превъплъщава в имиграционен адвокат.

Монахън не скри задоволството си в Туитър, където написа: "Мисията приета. Треперя от вълнение, че се събирам отново с Том Круз за МН-6. Приятели, нямам търпение да ви покажа още от историята на Джулия!"
Copyright © 2024 Dir.bg.