Втори трейлър и плакат на „Анабел 2: Сътворение

20. 06. 2017 г.
Втори трейлър и плакат на „Анабел 2: Сътворение“Остават по-малко от два месеца до премиерата на „Анабел 2: Сътворение“. По този повод New Line Cinema и Warner Bros. Pictures пуснаха стилен нов постер за лентата и втори трейлър.

На режисьорския стол сяда Дейвид Сандбърг. Припомняме, че първият филм, за който отговаряше Джон Р. Лионети, спечели 250 млн. по цял свят, а беше заснет само с 6,5 млн. бюджет. Последва го спин-офът „Заклинанието” на Джеймс Уан. Сюжетът на "Анабел" се върти около обсебена от зъл дух детска кукла на име Анабел, която е описана от изследователите на пара нормални явления Ед и Лорей Уорън.

Сценарият и на двата филма -  Анабел и Анабел 2 - е написан от Гари Доберман.

Историята на втората част разказва за майстор на кукли, чиято единствена дъщеря е починала и така, заедно с жена си, той решава да отвори вратите на дома си за монахини и няколко момиченца от затворено сиропиталище. Но завладяващото създание на майстора – Анабел – втренчено наблюдава децата и съвсем скоро покрива тяхното убежище в страх и ужас.

Междувременно вече се говори, че ще бъде заснет още един филм от тази вселена, който ще разказва за Crooked Man от „Зaклинанието 2“.

Вижте новия, втори по ред трейлър (на оригинален език, 2:24 мин.)

Copyright © 2024 Dir.bg.