Ще има трета част на „Заклинанието"

27. 06. 2017 г.
Ще има трета част на „ЗаклинаниетоВселената на „Заклинанието“ продължава да се разширява. New Line напредват с третата част на франчайза, с работно заглавие „Зaклинанието 3“ (The Conjuring 3). Дейвид Лесли Джонсън отново взима писалката и оглавява сценарния екип. Джеймс Уан ще е продуцент чрез компанията си „Atomic Monster production“, заедно с Питър Шафран.

Сюжетът все още е в процес на разработка. Също както и в предишните две части, ще участват Патрик Уилсън и Вера Фармига, в ролите на паранормалните учени Лорейн и Ед Уорън, а историята ще е взета от досиетата по случаите им.

Припомняме, че Джонсън написа сценария за втората част от поредицата, която спечели повече от 320 млн. долара по целия свят. Новината идва малко след като от New Line съобщиха, че ще правят самостоятелен филм „The Crooked Man“, базиран на едноименния персонаж от „Заклинанието 2“ и изигран от испанския актьор Хавиер Ботет.

Така, Джеймс Уан - режисирал първите две части - сега остава само продуцент. "Зaклинанието 3" всъщност ще бъде 7-ми филм от развиващия се франчайз, тъй като включва четири спин-офа. Сред тях е вече реализираната дилогия "Анабел" (втората част ще видим през август), както и разработваните в момента "The Nun" ("Монахинята") и споменатият "The Crooked Man" ("Уродът") като главен антагонист - основани на чудовищата, показани в досегашните "Заклинания".

Джеймс Уан:


Ротвайлерът Барън се превръща в Crooked Man в 57-ата минута на "Зaклинанието 2"
Copyright © 2024 Dir.bg.