Сигорни Уивър в подготовка за "Аватар"

17. 07. 2017 г.
Сигорни Уивър в подготовка за Сигорни Уивър сподели, че усилено се готви да влезе отново в ролята на д-р Грейс Аугустин. Снимките на първото от общо четири продължения на култовия „Аватар” ще стартират тази есен.

„Като прочетох сценария веднага разбрах, че филмите ще оправдаят всички очаквания. Една от основните теми е опасността, пред която е изправена тази планета, алчността на корпорацията и бедственото положение, в което се намират местните народи.

За мен е истинска радост, че тези четири истории ще бъдат част от моята вече 40-годишна кариера”, споделя трикратно номинираната за „Оскар” Уивър.

Всяка една от четирите части ще има самостоятелен сюжет, които накрая ще се свържат в една цялостна история. Сред потвърдените имена в каста досега са и Сам Уърдингтън, Стивън Ланг, Зоуи Салдана, Джоуел Дейвид Мур, Клиф Къртис и Уна Чаплин.

Снимачният процес трябва да стартира на 25 септември, премиерните дати на четирите продължения са 18 декември 2020г., 17 декември 2021г., 20 декември 2024г. и 19 декември 2025г.
Copyright © 2024 Dir.bg.