Хаос в „Лигата на справедливостта

25. 07. 2017 г.
Хаос в „Лигата на справедливостта” Презаснемането на отделни кадри от „Лигата на справедливостта”, надмина многократно обикновено отделяния бюджет за тази дейност. Ако при останалите блокбастъри това струва между 5 и 10 милиона долара, то до този момент за „Уорнър” и “DC” сумата вече надхвърля 25 милиона долара.

Освен това допълнителните снимки сериозно объркват графика на част от актьорите, които са поели ангажимент към други продукции, чиито снимки вече са започнали. Така например Езра Милър вече трябваше да е на снимачната площадка на „Фантастични животни и къде да ги намерим”. Последствията не са толкова големи, защото и двата филма са от каталога на „Уорнър”.

Но не така стоят нещата с Хенри Кавил, който трябваше да се приъседини към Том Круз за снимките на шестата „Невъзможна мисия”, а освен това и да започне предстоящата продукция за Супермен. Кавил има и друг проблем с прескачането от една снимачна площадка на друга – мустаците, които са му необходими за персонажа в „Невъзможна мисия”, трябва да бъдат дигитално премахнати от снимките за „Лигата на справедливостта”, тъй като от „Парамаунт” не са съгласни актьорът да ги обръсне, докато снима допълнителните кадри за „Лигата на справедливостта”.
Copyright © 2024 Dir.bg.