Кейти Холмс в предстояща адаптация на бестселъра „Тайната”

10.08.2017
Кейти Холмс в предстояща адаптация на бестселъра „Тайната”Книгата-самоучител на австралийката Ронда Бърн "The Secret" (2006), която успя да продаде впечатляващите 30 милиона копия по света, ще бъде пренесена на голям екран от бившия танцьор Анди Тенант („Имало едно време: История за Пепеляшка”), а със сценария ще се заеме Бека Брунстетър, известна с текстове за тв сериала "Това сме ние", но най-вече с театралните си пиеси за вярата и любовта.

Филмът ще се фокусира върху историята на вечно ангажирана вдовица, която отглежда трите си деца. След ужасна буря тя наема майстор, който да поправи пораженията. Докато ремонтира къщата, мъжът споделя със семейството своята философия за света, базираща се на вярата, че получаваме от Вселената това, което искаме.

Авторката на „Тайната” Ронда Бърн сподели в изявление за медиите: „Много се радвам, че филмовата версия на книгата най-накрая ще се осъществи. Този филм ще бъде едно ценно докосване не само до почитателите на „Тайната”, но и до милиони други хора, които за първи път ще се потопят в тази история.”

Скоро ще гледаме Холмс в криминалната комедия "Logan Lucky". Тя ще има и камео в "Ocean’s Eight", дамския спин-оф на "Бандата на Оушън".
Copyright © 2024 Dir.bg.