Каскадьорка загина с мотоциклет на снимките на "Дедпул 2"

15.08.2017 г.
Каскадьорка загина с мотоциклет на снимките на Във вчерашния понеделник на снимачната площадка на "Дедпул 2" във Ванкувър, Канада е загинала първата тъмнокожа жена, състезател по моторен рейсинг. Местната полиция потвърди инцидента в изявление, а каскадьорката е идентифицирана като Joi “SJ” Harris от Бруклин.

Мотоциклетният трик се е объркал около 8:20 ч. сутринта, като Джой Харис е катастрофирала през стъклата на 41-етажната "Shaw Tower" - в студиото на партера. Като елемент от каскадата, спортистката не е носила защитен шлем. Тя е дублирала героинята на Зази Бийц - Домино. От регионалната агенция за безопасност на труда "WorkSafeBC" съобщиха, че започват задълбочено разследване и че са изпратили 5 свои служители на място.

"20th Century Fox" излязоха със свое съобщение, в което изразяват дълбоко съжаление за инцидента. "Нашите сърца и молитви са със семейството, приятелите и колегите на члена на нашия екип в това трудно време".



Режисьорът Дейвид Лийч също изрази своето опечаление от смъртта на каскадьорката. "Нямам думи, с които да изразя как се чувстваме аз и останалите от екипа".

Пострадалата е била откарана с линейка, която е престояла на мястото около 45 минути, след което е потеглила без светлини и сирени. Според репортер на канадска телевизия, Харис е изпълнила каскадата 4 пъти, а на петия опит е изгубила контрол върху мотоциклета.

Новината следва друга новина с инцидент при каскада - в неделя Том Круз се блъсна в стена, след което силно накуцваше.
Copyright © 2024 Dir.bg.