Киану Рийвс и Уинона Райдър отново играят заедно

31.08.2017 г.
Киану Рийвс и Уинона Райдър отново играят заедноКиану Рийвс, който след два дни има рожден ден (53) и 45-годишната красавица от град Уинона - Уинона Райдър - днес приключиха в централна Калифорния снимките на романтичната комедия "Destination Wedding" ("Крайна цел: сватба"). Двамата са с главни роли във втория пълнометражен филм на Виктор Левин, известен предимно от телевизията (сериали като "Момчетата от Медисън авеню", "Луд съм по теб"). Сценарият също е на Левин, а оператор е Джорджио Скали, работил досега като асистент на имена като Калеб Дешанел, Фредерик Елмс и покойния Вилмош Зигмонд.

Актьорите се превъплъщават в двама нещастни и неприятни гости на сватба, аутсайдери в романтичните връзки, които започват да изпитват взаимна симпатия въпреки себе си. Играта на чувства би означавала да се доверят повече на надеждите си, отколкото на опита и възприемат това като един глупав избор.

Продуцентът Робърт Джоунс от "The Fyzz Facility", финансираща проекта, смята Рийвс и Райдър за "изключително професионални, а екранната им химия наистина вдъхва живот в техните дразнещи персонажи". Продуценти са още Гейл Лайън ("Sunshine Pictures") и Елизабет Дел ("Two Camel Films").

Премиерната дата на комедията още не е обявена. Тя носи идентично заглавие с телевизионен филм, но няма връзка с него.

Досега Рийвс и Райдър са играли заедно във филми като "Дракула" (1992) на Франсис Форд Копола, "Камера потъмняла" (2006) на Ричард Линклейтър, "Живот на парчета" (2009) на Ребека Милър. Сред последните роли на Киану Рийвс са "To The Bone" на Нетфликс и "Джон Уик 2" на Summit Entertainment, а Уинона Райдър продължава в сезон 2 на драматичния сериал "Strangers Things" (Нетфликс).
Copyright © 2024 Dir.bg.