Никол Кидман в кръв на снимките на „Аквамен”

12. 09. 2017 г.
Никол Кидман в кръв на снимките на „Аквамен”Никол Кидман сподели за своето участие в предстоящия „Аквамен”, където ще изпълни ролята на кралица Атлана, майката на Аквамен.

„Изпълнявам ролята на кралица, следователно ще нося корона. В една от сцените лежа на скала с разпръснати коси и цялата съм залята с кръв – между другото много ми хареса. Героинята ми в никакъв случай не е като русалка, няма никаква опашка, тя има един особен външен вид, подобаващ на кралските особи.”

Джейсън Момоа е в ролята на супергероя Аквамен, а Амбър Хърд е в ролята на Мера в дългоочаквания фантастичен екшън на DC под режисурата на Джеймс Уан, който сяда за първи път на режисьорския стол на филм за супергерои. Сценарият е в ръцете на Уил Бил, който се подписа под „Гангстерски отдел” с Шон Пен и Райън Гослинг.

Сред останалите имената в звездния каст на „Аквамен” са Темуера Морисън като бащата на главния герой, Долф Лундгрен като крал Нерей, който мечтае да унищожи Аквамен и Патрик Уилсън като суперзлодея и господар на океаните Орм Мариус.

„Аквамен” трябва да е по екраните на 21 декември 2018г.
Copyright © 2022 Dir.bg.