Джеймс Франко е режисьор и актьор - "The Disaster Artist"

13. 09. 2017г.
Джеймс Франко е режисьор и актьор - Появи се първи трейлър на биографичния филм за Томи Вайсо “The Disaster Artist”. Режисьор на проекта е Джеймс Франко.
Сюжетът следва създателя на нискобюджетния филм „Стая” – полския емигрант Томи Вайсо, който е режисьор, сценарист и изпълнител на главната роля.

С излизането си през 2003г. продукцията е обявена за една от най-лошите на всички времена. 10 години след премиерата, друг участник във филма – Грег Сестеро, публикува своите мемоари със заглавие “The Disaster Artist”, където с подробности разказва за снимачния процес на филма, както и за отношенията си с ексцентричния Вайсо.

В ролята на Томи Вайсо е самият Джеймс Франко, в Грег Сестеро пък ще се превъплъти братът на Джеймс – Дейв Франко. Сред останалите звездни имена в каста откриваме Зак Ефрон, Шарън Стоун, Джаки Уивър, Сет Роугън, Кейт Ъптън, Кристен Бел и Мелани Грифит, самите Вайсо и Сестеро също ще имат камео участия.

В България няма да видим в масово разпространение независимия филм на "Good Universe", "Rabbit Bandini Productions" (продуцентската къща на Франко), "Point Grey Pictures" (продуцентската къща на Сет Роугън) и "New Line Cinema" (лейбъл на Warner Bros.).


Copyright © 2024 Dir.bg.