реко..."/> Кино

Продължението на "То" с премиерна дата през 2019 г.

26.09.2017 г.
Продължението на Филмът, който счупи различни рекорди при излизането си по-рано този месец, очаквано се сдоби с продължение.

Танцуващият клоун Пениуайз от "То" отново ще тероризира зрителите на 6 септември 2019 г., включително в IMAX-кината - това обявиха вчера New Line Cinema и Warner Bros.

Към днешна дата хорърът на аржентинеца Андрес Мушети с южнокорейския оператор Чън-хун Чън и шведа Бил Скарсгард в ключовата роля припечели близо половин милиард долара за две седмици.

Един от сценаристите - Гари Доберман е подписал договор да напише продължението. Режисьорът още няма подновен договор, но вероятно и това ще стане в скоро време, както и продуцентите. Докато литературният източник на Стивън Кинг се движи между млади и възрастни образи, "New Line" структурира своята адаптация по такъв начин, че сюжетът първо се фокусира върху децата и е поставен в миналото. Продължението пък ще се развива в настоящето, съобщава "Холивуд Рипортър", и ще бъде наситено с флашбакове (реминисценции), с които ще видим отново същите деца.
"Втората част ще бъде посветена на същите персонажи, но 30 години по-късно, когато те си спомнят за ужаса, който са преживели в детството си", сподели преди време режисьорът.

Проектът за продължение бе обявен от Мушети още през юли месец, преди излизането на "ТO" в кината, като по думите му сценарият на втората част трябва да е готов през януари, а снимките да започнат още през март 2018 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.