Основен трейлър на Star Wars: Episode VIII

10.10.2017 г.
Основен трейлър на Star Wars: Episode VIIIВчера излезе официалният пълен трейлър на "Междузвездни войни: Последните джедаи", който тръгва на 15 декември в България.

Продължава разказът за обучението на Рей като джедай, ще разберем и развръзката с новия злодей Сноук. В "Последните джедаи" очакваме и отговор на въпроса, какво ще се случи с героинята на покойната Кари Фишър - принцеса Лея.

Вижте трейлъра (2:23 мин., оригинален език). У нас фентъзито ще се разпространява в две версии - дублирана и субтитрирана.
Вижте трейлъра и със субтитри. Радзгледайте и галерията със снимки.

Дисни излъчиха видеото по ESPN на полувремето на популярен в САЩ мач по американски футбол.

Кари Фишър като Лея:


Българският афиш:


Предателство, неочаквани съюзи и поне една възможна смърт – всичко това ни разкрива новият трейлър. А най-голямaта изненада за всички фенове е загатнатата възможност младият джедай Рей да премине към Тъмната страна. Разбира се, феновете не остават разочаровани и от появата на Кари Фишър в ролята на принцеса Лея и от Върховния лидер Сноук, който говори с гласа на Анди Съркис.

В първите кадри от трейлъра виждаме и редица нови елементи във вселената на сагата, които моментално се превърнаха в тема на обсъждане сред феновете. Новите АТ-АТ машини с четири крака и меча на Рей, който свети в светлина като никой друг досега: бяло. Самият Люк Скайуокър, в чиято роля се завръща легендата Марк Хамил, признава в кадрите: „Срещал съм такава сила само веднъж досега. Тогава не се уплаших достатъчно. Но сега е страшно!“

Какво различава Рей от останалите джедаи, ще научим този декември. И ще разберем отговора на въпроса, който ще гложди феновете и зрителите по цял свят още два месеца – на чия страна ще застане тя: на Светлата страна, като последва учителя си, или на Тъмната, към която я изкушава Кайло Рен?

На 15 декември феноменът "Междузвездни войни" се завръща в киносалоните с най-новия епизод от поредицата. За първи път, филм от поредицата ще има публична предпремиерна прожекция. Най-нетърпеливите зрители и фенове ще могат да гледат "Междузвездни войни: Последните джедаи" във всички големи киновериги още на 14 декември - като част от маратон, включващ специална прожекция на предишния Епизод VII ("Междузвездни войни: Силата се пробужда"), с който започна новата глава от фантастичната сага, и така да станат част от уникалната атмосфера на своеобразния празник. В такъв се превръщат първите прожекции на всеки един епизод на Междузвездни войни.

Тези, които предпочитат да се насладят на новия Епизод VIII като самостоятелно изживяване, ще могат да направят това на втора ексклузивна прожекция. С билети за тази прожекция и маратона на двата филма феновете могат да се сдобият още днес, съобщава разпространителят "Форум Филм България".
Copyright © 2024 Dir.bg.