Хилари Суонк в научна фантастика, снима в Австралия

18.10.2017 г.
Хилари Суонк в научна фантастика, снима в АвстралияТрилър фантастиката “I Am Mother” ("Аз съм Майка") е започнала да се снима в Южна Австралия, според Варайъти, а звездата в нея ще бъде 43-годишната носителка на два "Оскар"а Хилари Суонк. Заедно с младата датска актриса Клара Ругаард, базирана в Лондон, двете ще разкажат уникална история за майка и дъщеря.

Ругаард изгражда образа на дъщеря от първо поколение хора, отгледани от "Майка" - робот, конструиран да насели Земята след измирането на човечеството. Връзката между нея и Майка обаче е застрашена, когато необяснимо как се появява жена от плът и кръв (в чиято роля е Суонк), поставяща под въпрос всичко, което знае за околния свят.

Оригиналната концепция на филма е разработена от австралийския режисьор Грант Спютъри (Grant Sputore) и сценариста от САЩ Майкъл Лойд Грийн. Сценарият е от черния списък за 2016 г.

Пълнометражният игрален дебют на Спютъри следва неговите успехи като режисьор на рекламни клипове, участвали в престижни конкурси. WETA Workshop вече са произвели робота за австралийската лента, имайки опит с филми като "Аватар" и "Властелинът на пръстените".
Copyright © 2024 Dir.bg.