Силвия Хокс в третата част на „Мъжете, които мразеха жените

23. 10. 2017 г.
Силвия Хокс в третата част на „Мъжете, които мразеха жените“Холандската актриса Силвия Хокс (Sylvia Hoeks) ще се присъедини към актьорския състав на трилъра „Момичето в мрежата на паяка“ (The Girl in the Spider's Web). Хокс ще изиграе ролята на злата близначка на главната героиня, която пък се изпълнява от англичанката Клеър Фой.

Режисьор на филма е уругваецът Феде Алварес, а сценарият е на Стивън Найт. Лентата продължава екранизирането на трилогията „Милениум“ от Стиг Ларшон. Книгите са публикувани на шведски след смъртта на Ларшон. В четвъртата книга, хакерът Лисбет Саландер и нейният приятел, журналистът Микаел Блумквист, разследват убийството на учeн, известен с разработките си в областта на изкуствения интелект.

Режисьорът Дайвид Финчър се отказа от проекта още по време на заснемането на втората част. През 2016 г.  студията обявиха, че пускат третия филм с нов актьорски състав.

Силвия Хокс е позната предимно с работата си в европейски ленти, но след ролята на Лав в „Блейд Рънър 2049“ на Дени Вилньов, актрисата е забелязана от холивудските продуценти.

Снимките на филма започват през януари и ще се проведат от "Cantillon Company" в Берлин и Стокхолм.

Премиерата по световните екрани е насрочена за 5 октомври 2018 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.