Адам Драйвър в трилъра „Black Klansman“ на Спайк Лий

26. 10. 2017г.
Адам Драйвър в трилъра „Black Klansman“ на Спайк ЛийАдам Драйвър се присъедини към актьорския състав на новия трилър от Спайк Лий „Black Klansman“ ("BlacKkKlansman") – криминален филм, разказващ за Ку-Клукс-Клан. Лора Хариър също ще стане част от екипа. Лий ще режисира по собствен сценарий, написан заедно с Чарли Уактел, Дейвид Рабиновиц и Кевин Уилмът по едноименните мемоари на Рон Столуърт, публикувани през 2014 г.

Лентата разказва историята на Рон Столуърт, детектив от Колорадо Спрингс, който през 1978 г. се обажда по телефона на обява, публикувана в местния вестник, в която се набират членове на клана. Столуърт се издига в йерархията и става глава на местната организация – въпреки че той самият е черен. Той изпраща бял офицер на негово място за всички срещи очи в очи, които трябва да проведе.

Джон Дейвид Уошингтън вече беше потвърден за ролята на детектива. Драйвър ще изиграе ролята на полицай под прикритие, който е един от най-добрите в окръга. Познат е сред колегите си като асоциален, перфекционист и строго критичен към другите, но смел и отдаден.

Все още няма официална дата за премиерата.
Copyright © 2024 Dir.bg.