Шарън Стоун като наркокралица в черна комедия

26.10.2017 г.
Шарън Стоун като наркокралица в черна комедияБританската филмова къща "Mister Smith Entertainment" ще предложи на откриващия се на 1 ноември в Санта Моника "Американски филмов пазар" своя комедиен трилър "Sunny", главната роля в който е на номинираната за "Оскар" Шарън Стоун ("Казино"). Информацията е на Варайъти.

Оригиналната идея за филма е на норвежката режисьорка Ева Сьорхаг (Eva Sørhaug), по която английският сценарист и продуцент Уилям Дей Франк пише сценария. С производството и финансирането се е заела новосъздадената (2015 г.) американска компания "Lost City", зад която стоят австралийски инвеститори - продуценти са Мейсън Новик и Джон Файнмор. Заедно с тях продуцират Сьорхаг и Франк.

"Sunny" е англоезичен режисьорски дебют за Сьорхаг, която преди това има известен опит със сериали на телевизия "USA Network" (два епизода на крими уестърна "Damnation", 2017 и един епизод на психо-фантастиката "Falling Water", 2016).

59-годишната Стоун ще се превъплъти в перфектната на пръв поглед жена, която обаче има 24 часа, за да напусне града, преди босът на местната мафия да разкрие съкрушаваща тайна на нейната фамилия. Общото описание на ролята й е на наркокралица и мафиотска любовница.
Copyright © 2024 Dir.bg.