Том Ханкс и Мигел Сапочник в съвместен проект - „BIOS"

27. 10. 2017 г.
Том Ханкс и Мигел Сапочник в съвместен проект - „BIOSТом Ханкс ще участва в британо-американската фантастична лента „BIOS“, която ще бъде режисирана от Мигел Сапочник ("Игра на тронове").

Създадена от Крейг Лък и Айвър Пауъл, историята разказва за робот, който живее в един пост-апокалиптичен свят. Конструиран, за да пази живота на любимото куче на своя създател, той се учи на любов, приятелство и за значението на човешкия живот. Ханкс ще влезе в ролята на създателя.

Продуценти ще бъдат Робърт Земекис и Кевин Мишър.

Очаква се снимките да започнат през първата четвърт на 2018 г. - веднага щом графикът на Том Ханкс се разтовари от ангажименти. Самия него очакваме да видим в предстоящия филм на Стивън Спилбърг „Вестник на властта“, където играе бившия редактор на "Вашингтон Пост" Бен Брадлий. Филмът се очаква по световните екрани през януари, вкл. и в България (от 22 декември в ограничено разпространение в САЩ) и е един от фаворитите за предстоящия сезон на наградите.

Сапочник е най-известен с работата си над епизода от сезон 6 на сериала „Игра на тронове“ – „Битката на копелетата“ (Battle of the Bastards), който му донесе награда Еми през 2016 г. за най-добър режисьор.
Copyright © 2024 Dir.bg.