Лигата на справедливостта” с бюджет 300 милиона

08. 11. 2017 г.
„Лигата на справедливостта” с бюджет 300 милионаБроени дни преди премиерата на „Лигата на справедливостта” стана ясно, че заради мащабните презаснемания, бюджетът на филма е нараснал до колосалните 300 милиона долара. Освен това се разбра, че времетраенето на филма не е определено от режисьорите Зак Снайдър и Джос Уедън, а от изпълнителния директор на „Уорнър” Кевин Цуджихара, който е настоял филмът да не надвишава два часа.

Лигата на справедливостта” е първият филм по мотиви от комиксите на DC, в който ще се срещнат някои от ключовите супергерои на компанията. Световната премиера на мащабния епос е планирана за 13 ноември в Лондон и Лос Анджелис, когато на специални скрининги киносалоните ще бъдат окупирани от Батман, Жената-чудо, Аквамен, Супермен, Светкавицата и още десетки герои от вселената на DC. В широко разпространение лентата е от 15 ноември, в България - от 17-и.

Актьорският каст включва куп холивудски величия, сред които Бен Афлек, Джейсън Момоа, Робин Райт, Джереми Айрънс, Уилем Дефо, Даян Лейн, Кони Нилсен, Били Крудъп, Гал Гадот, Амбър Хърд, Езра Милър, Хенри Кавил, Джей Кей Симънс и Ейми Адамс.
Copyright © 2024 Dir.bg.