Рейтингът на „Лигата на справедливостта” пазен в тайна

15. 11. 2017 г.
Рейтингът на „Лигата на справедливостта” пазен в тайнаОт Rotten Tomatoes няма да обявят рейтинга на „Лигата на справедливостта” до 16-ти ноември, когато филмът излиза по екраните. Решението е безпрецедентно в досегашната история на сайта. Рейтингът ще бъде обявен на специално организирано шоу.

През последните години холивудските компании многократно недоволстват от обявените ниски рейтинги на Rotten Tomatoes, които влияят отрицателно на зрителите, от което следват разочароващи боксофис резултати. По-рано през годината  от лошите рейтинги си изпатиха „Карибски пирати” и „Спасители на плажа”.

В началото на септември очакваните приходи от премиерния уикенд на „Лигата на справедливостта” се очакваха да надхвърлят 150 милиона долара, но с наближаването на премиерата прогнозите значително намаляха.

Лигата на справедливостта” е първият филм по мотиви от комиксите на DC, в който ще се срещнат някои от ключовите супергерои на компанията.

Актьорският каст включва куп холивудски величия, сред които Бен Афлек, Джейсън Момоа, Робин Райт, Джереми Айрънс, Уилем Дефо, Даян Лейн, Кони Нилсън, Били Крудъп, Гал Гадот, Амбър Хърд, Езра Милър, Хенри Кавил, Джей Кей Симънс и Ейми Адамс.
Copyright © 2020 Dir.bg.