Мел Гибсън в екшън на Джо Карнахен

17. 11. 2017 г.
Мел Гибсън в екшън на Джо КарнахенМел Гибсън и Франк Грило преговарят за участие в екшъна на Джо Карнахен “Boss Level("Последно ниво"). Грило ще се превъплъти във ветеран от специалните части, който живее в една паралелна реалност, в която постоянно умира и възкръсва - и за да се отърве от мъките си трябва да открие виновниците за това му състояние и да се разправи с тях. Все още не е ясно каква роля ще изпълни Мел Гибсън.

Карнахен ще се заеме и със сценария на филма. В актива си режисьорът има заглавия като „Отдел “Наркотици” (номинация за голямата награда на журито от Сънданс 2002 г.) с Рей Лиота и Джейсън Патрик, „Димящи аса” с Бен Афлек и Райън Рейнолдс и „А отборът” с Лиъм Нийсън и Брадли Купър.

От първи декември ще гледаме Гибсън в „Баща в излишък 2”, а през следващата година очакваме ирландския “The Professor and the Madman”, в който дели екран с Шон Пен, Натали Дормър и Джереми Ървайн, както и канадския „Dragged Across Concrete” заедно с Винс Вон, Дженифър Карпентър и Дон Джонсън.
Copyright © 2024 Dir.bg.