Актьорите в продълженията на „Аватар” 4 минути снимат под вода

23. 11. 2017 г.
Актьорите в продълженията на „Аватар” 4 минути снимат под водаДжеймс Камерън сподели, че всички млади актьори, които участват в подводните снимки на продълженията на „Аватар” са преминали шестмесечен интензивен курс, по време на който са се научили не само да задържат дъха си под вода, но и да изпълняват ролите си във водното пространство.

„Вече могат да издържат без проблем между две и четири минути под вода. Чувстват се съвършено спокойно, задържайки дъха си. Не използваме акваланги или други дихателни системи”, обясни Камерън.

В продълженията на „Аватар” ще видим Сам Уърдингтън, Зоуи Салдана, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Мат Джералд, Джоуел Дейвид Мур, Си Си Ейч Паундър, Клиф Къртис и Уна Чаплин.

Сценарият на предстоящите филми продължава да се пази в тайна, като това, което знаем е, че всяка една от четирите части ще има самостоятелен сюжет, като накрая ще се свържат в една цялостна история.

Премиерните дати на четирите продължения са 18 декември 2020г., 17 декември 2021г., 20 декември 2024г. и 19 декември 2025г. „Аватар” се появи през 2009г. и веднага се превърна в класика с рекордните приходи от 2 милиарда и 788 милиона долара.
Copyright © 2024 Dir.bg.