Оскар Айзък преговаря за "Семейство Адамс"

18.12.2017 г.
Оскар Айзък преговаря за В петък от "Варайъти" стана известно, че MGM са започнали преговори със звездата от "Междузвездни войни: Последните джедаи" с цел 37-годишният гватемалец да озвучи главната роля на Гомес Адамс в предстоящата анимационна екранизация на знаменитите комикси на Чарлз Адамс "Семейство Адамс".

Те са публикувани през 1938 г. на страниците на вестник The New Yorker. Историите за мрачното семейство са пропити от черен хумор и показват обичайни неща, но през призмата на странностите на семейството - то искрено не разбира с какво шокира останалите. През 1964 г. излиза първата екранна адаптация - телевизионен черно-бял сериал в 64 половинчасови епизода, в който образът на главата на семейството е изигран от Джон Астин. По този сериал по-късно е направен и пълнометражен филм, а през 1991 и през 1993 г. Бари Соненфелд прави още два с актьори като Анджелика Хюстън, Раул Хулиа, Кристофър Лойд и Кристина Ричи.

MGM вече определи и премиерна дата за новия филм, която е 11 октомври 2019 г. Новата версия е основана на комиксите на Адамс, а не на предишни екранизации, като сценарият е дело на Памела Петлър ("Булката труп", "Къща-чудовище") в съавторство с неизвестния Мат Либърман. Режисурата е поверена на Конрад Върнън, познат от миналогодишната "Саламена фиеста" и от "Шрек 2" (2004). Той ще бъде и продуцент заедно с Гейл Бърман, която бе изпълнителен продуцент на тв сериала "Бъфи, убийцата на вампири" (1997 - 2003), и с Алекс Шуорц ("Мистър Пибоди и Шърман", "Мост до Терабития").
Copyright © 2024 Dir.bg.