Питър Джаксън се завръща със "Смъртоносни машини", трейлър

19.12.2017 г.
Питър Джаксън се завръща със Култовият режисьор Питър Джаксън се завръща на голям екран като сценарист и продуцент на адаптацията на класическия роман от 2001 г. на Филип Рийв "Смъртоносни машини" ("Mortal Engines"). Антиутопичният свят, в който се развива действието, е създаден от носителя на „Оскар“ Крисчън Ривърс, автор на специалните ефекти в продукции като "Властелинът на пръстените", "Кинг Конг" и "Хобит".

Днес излезе и първият трейлър.


Хиляди години, след като цивилизацията е унищожена от катаклизъм, човечеството се е пригодило към новите условия и еволюцията е изградила нов начин на живот на Земята. Гигантски подвижни градове сноват по повърхността й и се захранват, поглъщайки по-малки движещи се градчета.

Том Натсуърди (Робърт Шийхън от все още актуалната "Геобуря"), който живее беден живот в ниските етажи на подвижния Лондон, ще се окаже в битка на живот и смърт, след като се сблъсква с опасната бегълка Хестър Шоу (Хера Хилмар, тв сериала "Демоните на Да Винчи"). Двете напълно противоположни личности, чиито пътища никога не трябва да са се пресичали, ще създадат съюз, чиято съдба е да промени бъдещето.

"Смъртоносни машини" идва в кината на 3D и IMAX 3D през декември 2018 г.
Copyright © 2020 Dir.bg.