бяха обед..."/> Кино

Снимките на очаквания суперхит „Гoдзила срещу Конг” започват през лятото

27-12-2017
Снимките на очаквания суперхит „Гoдзила срещу Конг” започват през лятото"Годзила" и "Кинг Конг" бяха обединени на 14.10.2015 г. в един филм - "Godzilla vs. Kong". Римейкът на "King Kong vs. Godzilla" от 1962 г. ще стане единствен за 58 години, в който герои са едновременно Кинг Конг и Годзила; сценарият предвижда ясен победител в двубоя и това ще бъде Кинг Конг.

Основно място за снимките ще е град Атланта, точна дата засега не е определена, а визията ще бъде в ръцете на сценографа Томас Хамок, който вече е работил многократно с режисьора Адам Уингард, включително и по миналогодишния хит „Вещицата от Блеър”.

Наскоро Уингард сподели: „Нашият филм ще бъде по-скоро продължение на проекта за Гoдзила, с който в момента се занимава Майкъл Доърти, така че действието ще се развива в настоящето. Някои от персонажите в „Гoдзила 2” ще се появят и в моя филм. Аз лично искам да покажа как с годините се е изменил Конг. На зрителите ще им е интересно да видят един поостарял и доста по-суров Конг”.

„Гoдзила: Кралят на чудовищата” (“Godzilla: King of Monsters”) трябва да е на екран на 22 март 2019г. На режисьорския стол е Майкъл Доърти.

Legendary Entertainment и Warner Bros. градят една нова вселена с чудовища, познати на зрителите от миналия век, вече видяхме „Годзила” (2014) и „Конг: Островът на черепа” (2017), а битката между Гoдзила и Конг предстои да излезе на екран на 22 май 2020г.
Copyright © 2024 Dir.bg.