Warner Bros. пусна кадри от "Фантастични животни" 2

01.01.2018 г.
Warner Bros. пусна кадри от В петък Warner Bros. разпространи снимки от предстоящия "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд", който излиза през месец ноември. На фотографиите са Джуд Лоу в ролята на младия Албус Дъмбълдор и Джони Деп като младия Гелърт Гринделвалд.

Продължението на филма от 2016 г. е вторият от петте планирани филма, развиващи вселената "Хари Потър". В него магизоологът Нют Скамандър (Еди Редмейн) е нает от бившия си учител Дъмбълдор, за да спре злия тъмен маг Гринделвалд.

Една от новите фотографии представя младия професор Дъмбълдор приседнал върху бюро, навярно в Хогуъртс, като зад него има някакво магьосническо оборудване.


Нют Скамандър:


На друг кадър, Гринделвалд стои на улицата със своята помощничка Винда Розиър (в ролята - френско-английската актриса Попи Корби-Тюеш). Warner Bros. бяха критикувани за това, че не са отстранили от работа Джони Деп след появилите се обвинения срещу него през м. май 2016 г. в домашно насилие от страна на бившата му вече съпруга Амбър Хърд. Той обаче бе защитен и от студиото, и от режисьора Дейвид Йейтс, и от продуцентите, вкл. от авторката Джоан Роулинг - те обосноваха решението си да го задържат за ролята.


Скамандър се появява и със своя обичлив пекар и помощник от полски произход Джейкъб (Якоб) Ковалски, игран от Дан Фоглър. В края на първия филм паметта на Ковалски бе изтрита, след като бе въведен в тайните на магичния свят.


Вижте и снимка на Редмейн и Лоу, разговарящи в пауза по време на снимките, които текат в Англия и Франция от началото на юли 2017 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.