Натали Портман на мястото на Рийз Уидърспун

12. 01. 2018 г.
Натали Портман на мястото на Рийз УидърспунНатали Портман е в преговори да замени Рийз Уидърспун в нов филм на Fox Searchlight – драмата „Pale Blue Dot“. Уидърспун много харесва проекта, но се наложи да го изостави, след като се зае с подготовка на снимките за втория сезон на минисериала „Големите малки лъжи“, отличен преди броени дни с 4 награди „Златен глобус“. Все пак тя ще продуцира бъдещия хит заедно с Бруна Папандреа.

Създателят на „Фарго“ и „Легион“ Ноа Хоули ще режисира филма, проследяващ историята на известна астронавтка, чийто доскорошен перфектен живот се разпада, след тя като се завръща у дома след мисия в космоса. „Pale Blue Dot“ развива теорията, че астронавтите, които прекарват дълго време в космоса, започват да губят чувство за реалност, след като се завръщат вкъщи.

В момента „Фокс“ усилено търсят партньор на Портман и се надяват снимките да стартират през пролетта. Дотогава Хоули ще е приключил със снимките на новия сезон на „Легион“ и тъй като другият му сериал няма да има нов сезон до 2019, той ще може спокойно да се заеме с „Pale Blue Dot“.
Copyright © 2024 Dir.bg.