Тимъти Шаламей не бил одобрен за Спайдър-мен

15. 01. 2018 г.
Тимъти Шаламей не бил одобрен за Спайдър-менТой е един от най-обсъжданите актьори в момента, но признава, че определено има проблем, когато му се налага да се яви на прослушване за дадена роля. Тимъти Шаламей получи поредното признание за участието си в „Призови ме с твоето име“, за което бе отличен с награда за най-добър актьор от асоциацията на кино критиците на Лос Анджелис.

В благодарствената си реч, 22-годишният актьор спомена явяването си на прослушване за ролята в „Спайдър-мен: Завръщане у дома“.
„Трябваше да снимам два пъти една сцена от сценария и си излязох паникьосан и плувнал в пот. Обадих се на агента си и му казах, че трябва да се върна и да я заснема отново. Тогава той ми разказа историята за Шон Янг, която в опита си да получи ролята на жената-котка пристигнала в студиото, облечена като нея и уплашила всички“ - разказа през смях Шаламей.

За негова радост, явяването на прослушване май ще остане в миналото.
„Честно казано, любимата ми част от последната година, освен да се снимам в други филми и да говоря за „Призови ме с твоето име“ е, че не трябва да се явявам на прослушвания. Опитвам се да се уча от хората, с които работя. Веднъж се явявах на прослуване, в което снимах сцена с Уилям Мейси и той ми каза, че най-хубавото нещо, което му се е случило в живота - освен да има жена и деца - е, че не му се налага постоянно да се явява на прослушвания!“, допълни младата звезда.
Copyright © 2024 Dir.bg.