Нова екранизация по комикси на DC: "Shazam"

16. 01. 2018 г.
Нова екранизация по комикси на DC: Задава се нова екранизация по комиксите на DC. И тя се сдоби със своя истински злодей. Марк Стронг потвърди, че ще изпълни ролята на доктор Сивана във филма „Шазам!”. „Ще играя едно адски зло копеле, но злодеите винаги са по-интересни и по-забавни за претворяване на екрана“, похвали се актьорът.

Сивана ще е втория злодей на DC Comics, изигран от Стронг. През 2011 г. той изпълни ролята на Синестро в „Зеленият фенер“. За съжаление филмът се оказа касов провал и това постави край на планираните продължения, в които ролята на злодея бе доста по-голяма. Стронг се шегува, че е имал незавършен бизнес с вселената на DC и ето, че сега нещата се подреждат с „Shazam”.

В бъдещия хит става въпрос за момче, което се превръща в супергерой, но все още си остава момче. Стронг го сравнява с комедията с Том Ханкс „Голям“ (1988 г.), но в него има и по нещо от сериала „Stranger Things“.

Звездата от двата филма „Kingsman” не споделя повече подробности за сценария, но казва, че в момента се е отдал на усилени тренировки във фитнеса.

Шведът Давид Сандберг, създал касовите хитове „Не гасете светлината“ и „Анабел 2: Сътворение“, ще режисира филма. Снимките започват след месец, а премиерата е предвидена за 5 април 2019.
Copyright © 2024 Dir.bg.