Колин Фърт вече няма да работи с Уди Алън

19.01.2018 г.
Колин Фърт вече няма да работи с Уди АлънВ Холивуд се разраства поредният секс скандал, след като Дилън Фароу - осиновена дъщеря на Уди Алън - го обвини в скорошно телевизионно интервю за предаването "CBS This Morning", че е блудствал с нея, когато е била на 7 години (т.е. преди 25 години). През 1993 г. съдът официално оправда Алън поради липса на достоверни доказателства.

В изявление, изпратено до "Гардиън", английският актьор Колин Фърт декларира, че повече няма да работи с Уди Алън. Фърт игра във филма на Алън "Магия в полунощ" (2014 г.). Така британецът се нареди в опашката на актьорите, заклеймяващи Уди Алън - като Рейчъл Хол, Грета Гъруиг, Миа Сорвино, Рейчъл Броснахан и дори 22-годишния Тимъти Шаламей, подбран за главна роля в предстоящия "Дъждовен ден в Ню Йорк". Всички те публично заявяват, че съжаляват, че някога са работили с Алън. Хол и Шаламей ще дарят хонорарите си за благотворителност, за да не взимат пари от нищо, свързано с режисьора.

В контраст от тези актьори, Алек Болдуин е на противоположна позиция. Той заяви в Туитър, че враждебността срещу Алън е нечестна и тъжна и че трите пъти, когато са работили заедно, е привилегия на кариерата му. "Два щата разследваха Уди Алън и не повдигнаха никакви обвинения", подчертава Болдуин. "Отричането от него и от неговата работа, без съмнение, изпълнява някаква цел."

Самият Алън излезе с изявление, изпратено на TheWrap, в което се казва: "По-големият брат на Дилън - Моузис казва, че е виждал майка им (Миа Фароу) да й втълпява, че баща й е бил опасен сексуален хищник. Изглежда това е проработило и за мое съжаление, Дилън като че наистина вярва в това, което казва. Но въпреки че семейството на Фароу цинично се възползва от възможността, открила се чрез движението "Time’s Up", отново да приповтаря дискредитираните си обвинения, това не ги прави по-верни днес, отколкото в миналото. Никога не съм блудствал с дъщеря си, както в това се убедиха всички разследвания преди четвърт век".
Copyright © 2024 Dir.bg.