Пол Ръд обявен за „Мъж на годината“

19. 01. 2018 г.
Пол Ръд обявен за „Мъж на годината“Актьорът и сценарист Пол Ръд бе обявен за „Мъж на годината“ 2018 от най-старата театрална организация в Харвардския университет – „Hasty Pudding”. Сред скорошните носители на тази награда са Райън Рейнолдс, Нийл Патрик Харис и Джоузеф-Гордън Левит.

В свое официално изявление от организацията съобщават, че ще почетат звездата от „Ант-Мен“, защото кариерата му обхваща различни жанрове – от прочувствени комедии до филми за супергерои.

Президентът на „Hasty Pudding“ Амира Уикс заяви, че всички в театралната организация благоговеят пред Ръд, „най-вече заради неговата суперсила да не остарява от 1995 г. насам“. Те ще му връчат наградата под формата на малък позлатен пудинг на забавна церемония на 2 февруари.

Пол Ръд е съсценарист на „Ант-Мен“ и на предстоящото му през юли продължение, в което отново ще го видим като най-малкия супергерой в компанията на Еванджелин Лили, Майкъл Дъглас, Мишел Пфайфър и Лорънс Фишбърн.

Той изпълнява главната роля и в създадения по истински случай филм „The Catcher Was a Spy“ за живота на бейзболния играч Мо Бърг, работил като шпионин за ЦРУ по време на Втората световна война.
Copyright © 2020 Dir.bg.