„Universal“ подготвят уникално промо шоу

26. 01. 2018 г.
„Universal“ подготвят уникално промо шоуУникално шоу подготвят „Юнивърсъл“, което ще подгрее подобаващо за предстоящия им хит това лято - „Джурасик свят: Рухналото кралство“. От студиото обявиха, че подготвят световно турне, благодарение на което динозаврите ще оживеят пред публика не само в кината, но и в най-големите възможни зали.

Шоуто „Джурасик свят“ ще започне своя път към зрителите през есента на 2019 г. най-напред в Америка и ще бъде изпипано по модела на „Бързи и яростни“, друго успешно шоу на „Юнивърсъл“. Какво точно ще се случва се пази в дълбока тайна, но в новото шоу ще можем да видим динозаври в реален размер, включително емблематичния за поредицата Тиранозавър Рекс и синия Велосираптор от „Джурасик свят“. Чрез прожекции и 3D-мапинг публиката ще се озове на Исла Нубар и ще преживее нашествие от праисторически чудовища с много каскади и 3D атракции.

Предстои да се изпипат всички детайли по зрелищното шоу, а междувременно ни предстои среща с динозаврите в кината. „Джурасик свят: Рухналото кралство“ ще се погрижи за повишаване на адреналина от 8 юни у нас.
Copyright © 2024 Dir.bg.