Нов филм на Сам Рейми?

30. 01. 2018 г.
Нов филм на Сам Рейми?Дълго ли ще чакаме още за нов филм на Сам Рейми? Последното заглавие на уважавания режисьор е от преди цели пет години – „Оз: Великият и могъщият“. Оттогава всички очакват да научат с какво ще се захване създателят на оригиналната трилогия „Спайдър-мен“ и май чакането е към края си.

Рейми е започнал преговори с „Лайънсгейт“ за екранизация на фентъзи романите на Пат Ротфус "Хрониките на Кралеубиеца" („The Kingkiller Chronicles“). Сюжетът на романите е фокусиран върху младежа Коте, който след трагично детство се превръща в истинска легенда в магьосничеството. Сценарият е дело на Линдзи Биър, работил по „Трансформърс: Последният рицар“ и е базиран на първата книга от поредицата – „Името на вятъра“.

В момента Рейми работи по няколко проекта, включително филм за Бермудския триъгълник, но по всичко изглежда, че „Хрониките на Кралеубиеца“ ще е следващият му филм. Режисьорът на „Злите мъртви“ (1981) напоследък се зае да продуцира различни филми и сериали, но вярваме, че с това фентъзи ще се завърне подобаващо към това, което може най-добре.
Copyright © 2020 Dir.bg.