Уволниха Дилън Браун заради похотливо поведение

31. 01. 2018 г.
Уволниха Дилън Браун заради похотливо поведениеДвижението #MeToo продължава да разтърсва Холивуд до основи. Уди Алън не може да подбере актьори за новия си филм, след обвиненията от страна на доведената си дъщеря, а от „Парамаунт“ обявиха, че са уволнили режисьора Дилън Браун, който работеше по новата анимация „Amusement Park“.

Браун е бивш аниматор на „Пиксар“, работил по хитове като „Таласъми ООД“ и „Рататуй“.

„Amusement Park“ трябваше да бъде режисьорският му дебют, но той явно няма да се състои. След получени сигнали за негово непристойно поведение по време на работата по филма, той бе моментално уволнен от „Парамаунт“.

Не се уточнява с какво или с кого точно е злоупотребил режисьорът, но студиото излезе със следното изявление:

„Ние гарантираме безопасно и професионално работно място, на което са недопустими всякакви опити за тормоз и непристойно поведение. Затова много сериозно приехме обвиненията срещу Дилън Браун, извършихме задълбочено разследване и той вече не е наш служител“.

Не е ясно кой ще продължи работата по „Amusement Park“, чиято премиера е предвидена за март, 2019. Филмът проследява приключенията на момиче, което открива магичен увеселителен парк, скрит вдън гори, а сред актьорския състав са Мила Кунис, Матю Бродерик, Дженифър Гарднър и Джефри Тамбор.
Copyright © 2024 Dir.bg.