беше избрана Зоуи Салда..."/> Кино

Мила Йовович в "Колибри"

07. 02. 2018 г.
Мила Йовович в Първо беше избрана Зоуи Салдана, след това нейна заместничка стана Оливия Мън. В крайна сметка Мила Йовович ще изпълни главната роля в новия фантастичен трилър „Hummingbird“ ("Колибри"). И явно тя е съвсем точния избор да играе изпълнителка на мокри поръчки, готова да срита всекиго.

Новият филм ще е режисиран от шведското дуо Маркус Крюлер и Фредрик Акерстрьом, които ще отбележат с него своя режисьорски дебют. Подробности за сюжета не се споменават, но от екипа го описват като комбинация между „Люси“ и „Джейсън Борн“, в който при изпълнение на поредната си смъртоносна мисия една безстрашна дама (Йовович) започва да си задава въпроси защо е поела по този път и коя е всъщност.

Джон Маклейн (и това ако не е съвпадение) е автор на сценария, но по всяка вероятност съпругът на Мила и неин професионален партньор, режисьорът Пол У. С. Андерсън ще го преработи основно. Очакванията са снимките да започнат това лято, но след толкова промени да не избързваме прекалено много.

Наскоро Йовович приключи със снимките за новия филм на Роб Райнър „Shock And Awe“. Предстои ни да я видим и като злата Ниму – Кървавата кралица в новия „Хелбой“.
Copyright © 2024 Dir.bg.