Скалата с най-голям хонорар

08. 02. 2017 г.
Скалата с най-голям хонорарИстинска война се разгаря в момента в Холивуд. Пет от големите студия наддават смело, за да получат правата върху следващия очакван хит на Дуейн Джонсън и режисьора на най-горещия му екшън „Небостъргачът“ Роусън Маршал Търбър.

В резултат на наддаването звездата от „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ ще може да се похвали с рекордния хонорар от 25 милиона долара.

Заглавието на въпросния бъдещ хит е „Red Notice“ ("Предупреждение в червено") и сред продуцентите му са Бо Флин („Небoстъргачът“) и самият Джонсън и неговата компания 7 Bucks Productions. Нищо не се споменава за сюжета му -  известно е само, че ще е традиционната за Джонсън екшън комедия с бюджет между 125 и150 милиона долара.

В момента той се радва на небивала популярност. „Джуманджи“ продължава да трупа милиони, които до момента са 859, а предстои да го видим и в екшъна „Небостъргачът“, който се очертава да стане един от хитовете на това лято след невероятно добрия отзвук от премиерата на трейлъра му по време на паузата за Супер купата по американски футбол.

След като хонорарът му за „Джуманджи“ е бил над 15 милиона долара, Джонсън със сигурност може да се пребори за повече от 20-милионен чек за бъдещия хит. Ако това стане, той ще се превърне в една от най-високоплатените звезди на планетата.

Предполага се, че хонорарът на режисьора, 43-годишния Търбър, ще бъде „едва“ 10 милиона долара.
Copyright © 2024 Dir.bg.