Излезе постер на "I Kill Giants"

13.02.2018 г.
Излезе постер на Двама от 20-те продуценти на новия фентъзи трилър "I Kill Giants" ("Аз убивам великани") са участвали в производството на поредицата "Хари Потър", а именно американците Крис Кълъмбъс и Майкъл Барнейтън. Именно този факт е използван от графичните дизайнери, сътворили постера за обиколилия фестивалите в Торонто и Гьотеборг и излизащ на 23 март в интернет в САЩ филм на датския режисьор Андерс Валтер.

"Аз убивам великани" е копродукция между Белгия, Великобритания, САЩ и Китай, чиито снимки са осъществени в Белгия и Ирландия. Тя е екранна адаптация на едноименния графичен роман на американския автор Джо Кели, излязъл като поредица от 7 комикса на издателство "Image Comics" през 2008-2009 г. Кели, който е и преподавател в школата "Tisch" към Нюйоркския университет, е известен още с участието си в изграждането на литературните поредици "Дедпул", "Зеленият фенер", Х-Мен" и др.

Таглайнът на рекламата около 104-минутната лента е "I find giants. I hunt giants. I kill giants" ("Намирам великани. Преследвам великани. Убивам великани").



В главните роли са 15-годишната американка Мадисън Улф (с опит от "Keanu", "Заклинанието 2" и др.), Имъджен Путс, Дженифър Ийли, Зоуи Салдана и Сидни Уейд. Сюжетът е за тийнейджърка (Улф), която заменя действителността с фантастичен свят, в който се бори със зли гиганти. С помощта на приятелка и на госпожа от училището й, тя се изправя срещу страховете си и срещу гигантите, които я заплашват.
Copyright © 2024 Dir.bg.