Дора изследователката“ с премиерна дата за игралната версия

27. 02. 2018 г.
„Дора изследователката“ с премиерна дата за игралната версияНе сме очаквали, че Майкъл Бей ще започне да продуцира детски филми, но ето че и това се случва. Все пак той вече продуцира „Костенурките нинджа“ за „Парамаунт“ и сега - чрез компанията си "Platinum Dunes" - му предстои да се заеме с игрална версия на прочутия анимационен сериал „Дoра изследователката“ (2000 г.), излъчван в България от бившите телевизии TV7 и Super7 след 2011 г.

Известният сценарист на детски филми Ник Столър („Мъпетите“, „Щъркели“) вече е готов със сценария, а режисьор ще бъде Джеймс Бобин („Мъпетите“, „Алиса в огледалния свят“). Историята ще се развива няколко години след събитията, популярни от сериала на Nickelodeon, и ще ни представи порасналата Дора - вече тийнейджърка, която се мести в големия град, за да живее заедно с братовчед си Диего.

От „Парамаунт“ обявиха, че премиерната дата на новия филм ще е 2 август 2019 г. в САЩ. Така това ще стане четвъртият хит за студиото през следващото лято. Останалите три заглавия, които се очакват с интерес, са „Трансформърс 7“ на 28 юни, римейкът на „Топ Гън“ на 12 юли и „Терминатор 6“ на 28 юли. Очакваме в скоро време да научим и имената на актьорите в „Дора изследователката“.
Copyright © 2024 Dir.bg.