Разбивачът Ралф се завръща - трейлър

28.02.2018 г.
Разбивачът Ралф се завръща - трейлърСлед като завинаги префасонира света на аркадните видеоигри в хита на Дисни от 2012 г. "Разбивачът Ралф", лошото тромаво момче с огромно сърце се завръща за ново вълнуващо приключение в продължението - "Ралф разбива интернета".

Сега той и вярната му другарка Ванилъпи Шуийц се впускат в необятните простори на интернета, който никога вече няма да бъде същият след... тяхната разбиваща намеса. Анимацията е на екран в България от 23 ноември.

Вижте трейлъра - в оригинал и дублиран на български език.

Режисьори са Рич Мур и Фил Джонстън, a продуцент е 54-годишният Кларк Спенсър, чиято работа вече познаваме освен от първия филм, и от мегахита "Зоотрополис", а преди това от анимациите "Гръм" (2008) и "Мечо Пух" (2011).

Vanellope von Schweetz и Wreck-it Ralph:


Действието на "Ралф разбива интернета" се развива шест години след събитията в оригиналния филм. Благодарение на новите безжични технологии, аркадните игри стават част от световната мрежа и Ралф (озвучен в оригинал от Джон Райли) се отправя на мисия да открие резервна част, с която да спаси играта „Сладка треска“ на Ванилъпи (Сара Силвърман).

Попаднали много извън комфортната си зона, Ралф и Ванилъпи се сблъскват с нови обичаи, светове и образи и трябва да разчитат на "гражданите на интернет", за да намерят верния път. Сред колоритните герои, които срещат, са онлайн предприемачът Даааа, който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на BuzzzTube, както и някои от най-известните принцеси на Дисни.
Copyright © 2024 Dir.bg.