Тарантино обяви заглавието на деветия си филм

01.03.2018 г.
Тарантино обяви заглавието на деветия си филмКуентин Тарантино обяви дългоочакваното заглавие на следващия си филм, цитиран от Deadline - той ще се казва "Имало едно време в Холивуд" ("Once Upon A Time In Hollywood"). Премиерната дата, определена от Sony Pictures за САЩ, е 9 август 2019 г., а звездите във филма ще бъдат Леонардо ДиКаприо и Брад Пит.

Тарантино описва лентата като "история, която се случва в Лос Анджелис през 1969 година на фона на хипитата в Холивуд". Главните персонажи са Рик Далтън (ДиКаприо) - бивша звезда от уестърн сериали и отдавнашният му дубльор, каскадьорът Клиф Бут (Пит). Двамата се мъчат да оцелеят в отчуждилия се от тях Холивуд, а Рик има известна съседка - Шарън Тейт... Ролята на Тейт вероятно ще бъде изиграна от Марго Роби.

Sony Pictures придобиха филма, след като Тарантино напусна Уайнстийн през ноември миналата година, след скандала с него.

Тарантино казва, че е работил по сценария в продължение на 5 години. "Живял съм в района на L.A. през повечето време от живота ми, включително през 1969-а, когато съм бил седемгодишен. Историята ми е много присърце, тъй като градът и Холивуд отдавна не са същите. Изключително съм щастлив, че успях да събера в динамичен екип ДиКаприо & Пит като Рик & Клиф", споделя режисьорът.

Тарантино отново ще работи с ДиКаприо след "Джанго без окови" (2012) и отново с Пит след "Гадни копилета" (2009), събрал осем номинации за Оскар. Брад Пит пък току-що завърши снимките си в трилър фантастиката "Ad Astra", на която е и продуцент, режисиран от Джеймс Грей.
Copyright © 2024 Dir.bg.