Откраднаха „Оскар“-а на Макдорманд, крадецът заловен

06. 03. 2018 г.
Откраднаха „Оскар“-а на Макдорманд, крадецът заловенТя безспорно е актрисата на 2017 г. и нямаше конкуренция да спечели своя „Оскар“ за невероятната си роля в „Три билборда извън града“.

Франсис Макдорманд обаче не можа да се нарадва на заслужената награда. Статуетката й бе открадната по време на традиционния бал на губернаторите след края на бляскавата церемония.

Крадецът бе идентифициран от полицията като Тери Брайънт. Той дори заснел видео, на което прегръща и целува статуетката с думите „тя е моя“ и „кой ще ме поздрави“. Крадецът бил задържан от фотограф на събитието, който върнал статуетката на Макдорманд. По-късно Брайънт бил задържан от полицията.

Актрисата прояви чувство за хумор. „Фран и Оскар са отново заедно и се наслаждават на бургер в един ресторант“, заяви тя след инцидента пред USA Today.

Макдорманд, чиято емоционална реч взриви „Долби Тиътър“, накара всички жени в залата да се изправят и настоя за равенство между половете в Холивуд. „Всички ние имаме истории за разказване и проекти, които се нуждаят от финансиране. Елате при нас или ние ще дойдем при вас и ще ви разкажем всичко за тях“, допълни тя.

В неделя вечер Макдорманд спечели „Оскар“ за главна роля за втори път в кариерата си. Първата й награда е отпреди 21 години за ролята на смела полицайка в черната комедия „Фарго“.
Copyright © 2024 Dir.bg.