Джон Траволта в трилъра "Moose"

07. 03. 2018 г.
Джон Траволта в трилъра В Алабама започнаха снимките на трилъра „Moose“ с участието на Джон Траволта. Режисьор е фронтменът на Limp Bizkit Фред Дърст, а продуцент е Ambi Media Group.

Новият филм, чийто сценарий е написан от Дърст заедно с Дейв Бекерман, е базиран на събития от живота на рокаджията. Траволта играе истински кинофен, обсебен от любимата си екшън звезда, изиграна от Девън Сауа. Тъй като манията на Мус става все по-влудяваща, тя постепенно се изражда в стремеж да разруши живота на звездата – история, вече преживяна от Дърст, станал жертва на свой ревностен фен преди много години. Любопитна подробност е, че самият Сауа изигра ролята на обсебен фен на Еминем в клипа на големия му хит „Stan”.

„Moose“ отбелязва втория случай на партньорство между Траволта и Ambi Media Group. Компанията бе продуцент и на предстоящи да излезе през лятото екшън „Trading Paint“, в който звездата от „Криминале“ играе заедно с певицата Шаная Туейн.

Филмът ще бъде трети режисьорски опит на рок звездата Дърст, заснел „The Education of Charlie Banks” с Джеси Айзенбърг и „The Longshots“ с Айс Кюб.
Copyright © 2024 Dir.bg.