Вин Дизел подписа за "Bloodshot"

09. 03. 2018 г.
Вин Дизел подписа за Докато се готви за следващия „Бързи и яростни“, Вин Дизел няма намерение да си почива. Той подписа договора със „Сони“, който му бе предложен в началото на годината, и ще изпълни главната роля във фантастичния екшън „Bloodshot“ -  адаптация по популярна комикс поредица.

Дейв Уилсън, дългогодишен сътрудник на създателя на „Дедпул“ и предстоящият нов „Терминатор“ Тим Милър, ще отбележи своя режисьорски дебют с този филм, чиито снимки стартират през юли. Сценарият е дело на номинирания за „Оскар“ Ерик Хайзърър („Първи контакт“). Говори се, че новият филм ще бъде издържан в стила на класическите екшън хитове от 80-те години като „Робокоп“, „Терминатор“ и „Зов за завръщане“.

От „Сони“ възлагат големи надежди на бъдещия хит и се надяват той да постави началото на нова фантастична сага. Все пак продуцент е Нийл Х. Мориц, който ще работи отново с любимата си звезда от своята най-печеливша поредица „Бързи и яростни“, а сред изпълнителните продуценти ще е Матю Вон.

„Bloodshot“ е поредица комикси, продадени в над 7,5 милионен тираж, за обикновени хора в извънредни ситуации, а не за богове и полубогове. Главният герой е Рей Гарисън, известен още като Bloodshot. Завърнал се от света на мъртвите с помощта на нанотехнологии и страдащ от пълна загуба на паметта, Рей се опитва да установи кой е всъщност, докато постепенно разбира в какво оръжие са го превърнали.

През юли 2017 година участие във филма първо бе предложено и на Джаред Лето за същата роля, но явно страните не са се разбрали. Очаква се "Bloodshot" да излезе на екран през 2019 г. и да последват още 4 продължения.
Copyright © 2024 Dir.bg.