Мадона отново на режисьорския стол

14. 03. 2018 г.
Мадона отново на режисьорския столМадона, която освен певица е и танцьорка, а в началото на кариерата си взима уроци по балет, ще режисира драмата „Taking Flight”. Новият филм ще разказва историята на балерината Михаела Де Принс. Той се основава на мемоарите на Михаела и Елен Де Принс „Taking Flight: From War Orphan to Star Ballerina“.

„Одисеята на Михаела, която от сираче в раздираната от война Сиела Леоне се превръща в прочута балерина, ме вълнува много. С този филм ще имаме уникалната възможност да разкажем за това какво се случва в Сиера Леоне, благодарение на Михаела и нейните премеждия. За мен е част да разкажа нейната история“, споделя Мадона.

Бъдещата звезда е осиновена на 4-годишна възраст от Елейн и Чарлс Де Принс и заминава за Америка. Тя дебютира на 17 години в балета на Южна Африка. По-късно участва в клипа на Бийонсе към хита „Lemonade”, а в момента е солистка в холандския национален балет.

Мегазвездата в поп музиката Мадона, която е продала над 300 милиона албума, дебютира в режисурата преди 10 години с британската комедия „Боклук и мъдрост“. През 2011 г. тя режисира „W.E.” за романтичната връзка между британския крал Едуард VIII и американката Уолис Симпсън през 1936 г. Сред бъдещите й проекти е и екранизацията по романа на Андрю Шон Гриър „The Impossible Lives of Greta Wells“.
Copyright © 2018 Dir.bg.