Правят нова версия на „Гняв“

16. 03. 2018 г.
Правят нова версия на „Гняв“„Сони“ подготвят нова версия на хорър класиката от 2004 г. „Гняв“. За изпълнители на главните роли са определени номинираният за „Оскар“ Демиан Бичир и Андреа Райзбъроу ("Битката на половете", "Смъртта на Сталин").

Никълъс Пеш (хорър драмата „The Eyes of My Mother“ 2016, трилъра "Piercing" 2018) ще режисира новия филм по свой сценарий, а сред продуцентите му е Сам Рейми.

„Много се вълнуваме от тази нова адаптация. С нея се завръщаме към оригиналния филм, за да осигурим безкрайно много тръпки на ужас от срещата със свръхестественото в едно американско предградие“, сподели Рейми.

Първият американски римейк на „Гняв“ излезе през 2004 г., когато Холивуд бе завладян от манията да ни предлага купища свои версии на японски филми на ужасите. Другото популярно заглавие бе „Предизвестена смърт“.

Гняв“, в който главната роля изпълнява Сара Мишел Гелар, е с приходи над 187 милиона долара при бюджет едва 10 милиона. Филмът има две продължения, които обаче не са толкова успешни.

От „Сони“ силно се надяват новия филм да постави началото на нова хорър сага. Снимките са планирани да стартират през май.
Copyright © 2023 Dir.bg.